Problemen met de weergave van deze mail ? Bekijk deze in je browser.
Beste,

Als coöperant van Aspiravi Samen cvba ontvangt u deze nieuwsbrief met nuttige informatie over onze coöperatieve vennootschap en de windenergieprojecten waarbij we betrokken zijn. We wensen u veel leesgenot. Vriendelijke groet,

Aspiravi Samen cvba
Aspiravi Samen blijft groeien
Onze coöperatieve vennootschap groeit gestaag verder. Eind november ll. hadden we reeds meer dan 1.600 coöperanten, samen goed voor bijna 4,5 mio € aan kapitaal.
We stellen vast dat vele coöperanten, die reeds 20 aandelen hadden, nog eens 4 aandelen hebben bijgekocht om op die manier het maximum aantal aandelen per persoon te bezitten, nl. 24 aandelen. En dat is goed gezien van hen : zo kan ook hun dividend in de toekomst maximaal zijn!

Windmolen in Dendermonde produceert groene stroom
De voorbije maanden is de bouw gerealiseerd van de windturbine op grondgebied van Grembergen, op de grens van de gemeenten Dendermonde en Zele. Zowel de voorbereidende werken, o.a. het aanleggen van toegangswegen en werkvlakken, als de eigenlijke bouw van de windmolen verliep volledig volgens plan. In Grembergen is een Vestas V90 met een ashoogte van 105 m gebouwd. De wieken hebben een lengte van 45 m. De windmolen heeft een vermogen van 2 MW en produceert vandaag groene stroom equivalent aan het gemiddeld jaarlijks verbruik van 1.150 gezinnen! De voorbije weken werden door de Scouts en Gidsen van Zele en Dendermonde 12.000 informatieflyers bedeeld in een ruime straal rond het windproject. Op die manier zijn de omwonenden geïnformeerd over het project en onze coöperatieve vennootschap.

Download / bekijk de flyer hier


Succesvolle kalenderactie
Aspiravi NV liet ons weten dat ze een leuke kalender voor 2014 hadden gemaakt en een 300 exemplaren aan de coöperanten van Aspiravi Samen gaven. Op 27 november ll. verzonden we dan ook een extra nieuwsbrief naar alle coöperanten en nog geen 24u later waren alle kalenders reeds de deur uit! Onverwacht snel. De gelukkige ‘winnaars’ hebben hun exemplaar intussen reeds per post ontvangen. Aan eenieder die minder geluk had: we hebben er vertrouwen in dat er volgend jaar opnieuw een mooie kalender zal zijn en we hopen dat u er dan bij mag zijn.

Gelukkig 2014
We wensen al onze coöperanten en hun familie gezellige kerstdagen en een mooie start van het nieuwe jaar!



Indien u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren via aspiravi-samen@hefboom.be of op het nummer 02.265.01.59 .
Raadpleeg het prospectus op onze website www.aspiravi-samen.be .
Aspiravi Samen cvba, Vooruitgangstraat 333/5, 1030 Brussel